Privacy Policy

TERMENI SI CONDITII:

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.


Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul magazinului dvs.


Copyright
Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea PeretiColorati.ro  si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul PeretiColorati.ro  a oricaror elemente enumerate mai  sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.Conditiile generale de vanzare descrise mai jos, se refera la relatiile contractuale intre orice utilizator al site-ului www.pereticolorati.ro si societatea comerciala S.C. Bardak Motor S.R.L., cu sediul in Bucuresti, bd. Timisoara, nr. 49, sect. 6., denumita in continuare PeretiColorati.ro.

Aceste Conditii Generale de Vanzare sunt singurele aplicabile si inlocuiesc orice alte conditii, cu exceptia derogarilor prealabile, exprese sau scrise.

PeretiColorati.ro poate modifica de o maniera punctuala unele dipozitii din cadrul conditiilor generale, astfel, este necesar ca acestea sa fie citite sau recitite la orice vizita pe site-ul www.pereticolorati.ro. Aceste modificari se aplica incepand cu publicarea lor online si nu se pot aplica contractelor incheiate anterior acestei publicari. Fiecare cumparatura efectuata pe site este supusa conditiilor generale aplicabile la data efectuarii comenzii. Consideram ca prin validarea comenzii dumneavoastra pe site-ul www.pereticolorati.ro, ati citit, sunteti de acord si acceptati conditiile noastre generale de vanzare.

Prin accesarea site-ului, va angajati sa respectati atat Conditiile Generale cat si Conditiile de Utilizare inscrise. Aceste Conditii generale de vanzare sunt accesibile in orice moment prin intermediul site-ului www.pereticolorati.ro  in format digital permitand imprimarea acestora astfel incat consumatorul sa le poata reproduce sau salva PeretiColorati.ro se angajeaza sa respecte toate prevederile Codului Consumatorului in ceea ce priveste vanzarea de bunuri la distanta.

Preturile

Preturile sunt afisate in RON cu TVA inclus si fara costurile de transport pe care le implica.

Produsele sunt supuse taxei pe valoare adaugata din Romania. Preturile pot fi modificate oricand.

Costurile de Transport

Costurile de transport nu sunt returnate in cazul anularii unei comenzi dupa expeditia acesteia si vor fi deci deduse din suma returnata efectuata de care PeretiColorati.ro. Returnarea banilor se va realiza in termen de 15 zile incepand cu momentul anularii comenzii.

Participarea la costurile de transport este asumata integral sau partial de catre client de la caz la caz.

Comanda

Consumatorul ce doreste sa achizitioneze un produs il poate adauga, daca il doreste, la cosul de cumparaturi care va putea contine si alte articole pe care insusi consumatorul le va fi selectat si plasat in cosul de cumparaturi. Atunci cand consumatorul doreste finalizarea comenzii, acesta poate da click pe « Cosul meu ». La click pe “Cosul meu”, consumatorul este directionat catre o pagina care ii afiseaza o recapitulare a tuturor articolelor ce vor fi prezente in comanda si care ii da posibilitatea sa stearga articolele care figureaza in cosul de cumparaturi dar pe care nu le mai doreste. Consumatorul poate de asemenea, sa anuleze procedura si sa revina la cosul de cumparaturi fara sa fi validat comanda. Daca recapitularea continand preturile produselor si costurile de transport anuntate pe site-ul www.pereticolorati.ro  ii convin, consumatorul poate sa introduca informatiile de livrare si de facturare, fiind apoi directionat catre o pagina de confirmare a comenzii.

Odata validata comanda, site-ul www.pereticolorati.ro   va trimite consumatorului o recapitulare a acesteia prin posta electronica (email), recapitulare ce va contine detaliile articolelor comandate, pretul total cu TVA incluzand costurile de livrare si timpul de livrare prevazut. Un apel telefonic va fi efectuat pentru o validare verbala a comenzii. Plata comenzii se va putea face prin ordin de plata deocamdata si la livrare, de catre firma de curierat ce va livra produsul si va fi imputernicita sa recupereze suma datorata.

Orice reziliere sau modificare a unei comenzi ceruta de catre cumparator nu va fi luata in considerare decat in conditiile in care plata nu a fost efectuata.

In cazul fabricarii de sabloane specifice (La Cerere)

Clientul atesta si garanteaza ca este proprietarul imaginii(lor), conceptului (conceptelor) trimis(e) sau ca este imputernicit sa le foloseasca, ca dispune de toate drepturile si autorizarile necesare pentru a solicita realizarea sablonului, sabloanelor de pictura. Beneficiarul atesta si garanteaza ca imaginea(imaginile) precum si toate elementele afisate: sunt conforme cu legile, statuturile si ordonantele in vigoare, nu violeaza si nu au violat drepturile oricarei persoane fizice sau juridice inlcuzand (fara sa se limiteze) drepturile de proprietate intelectuala, de publicare sau relative la viata privata sau drepturile si obligatiile de protectie a consumatorilor, obligatiile de fiabilitate a produselor si nu prezinta nicio incitare la ura, violenta, sau alt continut ilicit.

Disponibilitate

Produsele S.C. BARDAK MOTOR  S.R.L. sunt supuse constrangerilor productiei artizanale. Presupunand ca unul din produsele comandate nu ar fi disponibil pe stoc, ne angajam sa va contactam prin mail intr-un interval de 5 zile incepand cu data comenzii dumneavoastra pentru a va informa asupra termenului livrarii acestui produs.

Plata

Numai comenzile platite integral sunt considerate ca fiind comenzi ferme si definitive (exceptand comenzile pentru care plata se efectueaza la livrare si care vor fi confirmate telefonic sau ca pe mail ca si comenzi ferme si definitive).

Consumatorul declara a fi in posesia tuturor autorizarilor necesare pentru utilizarea modului de plata pe care l-a ales la validarea comenzii sale.

PeretiColorati.ro. isi rezerva dreptul de la refuza o comanda sau de a efectua o livrare venind din partea unui utilizator cu care a existat un litigiu anterior cu privire la efetuarea platii unei comenzi precedente.

Consumatorul este printre altele anuntat ca PeretiColorati.ro poate proceda la analiza si/sau la verificarea comenzilor efectuate pentru a lupta impotriva fraudei si in acest caz isi rezerva posibilitatea de a cere consumatorului orice justificativ pe care il va considera util. PeretiColorati.ro  isi rezerva de asemenea dreptul ca la sfarsitul acestei proceduri de verificare de a suspenda sau anula orice comanda sau livrare, chiar si in cazul unei autorizari de plata emisa de organele financiare respective, in cazul in care aceasta analiza si sau verificare ar putea lasa urme de indoiala asupra caracterului fraudulos al comenzii in raport cu un tert.  

PeretiColorati.ro  nu va fi in niciun caz responsabila in caz de utilizarea frauduloasa a oricarui mijloc de plata si care nu a fost detectat de catre aceasta procedura de analiza si/sau de verificare.

Livrare

Comanda dumneavoastra va fi livrata la adresa pe care ne-ati indicat-o in momentul efectuarii comenzii.

In cazul in care adresa de livrare este diferita fata de adresa de facturare, consumatorul trebuie sa furnizeze datele corecte ale celor doua adrese atunci cand efectueaza comanda.

In cazul in care informatiile furnizate sunt eronate sau incomplete, provocand astfel imposibilitatea livrarii de care curier, o a doua livrare va fi efectuata odata returnarea coletului (coletelor) de catre curier catre PeretiColorati.ro iar costurile acestei noi livrari vor fi suportate de catre consumator.

La receptionarea comenzii, consumatorul trebuie sa verifice bonul de livrare si starea marfii livrate. In cazul in care marfa livrata este deteriorata sau incompleta, clientul va trebui sa inscrie pe documentele de transport detalii clare, precise si complete si sa trimita o scrisoare recomandata PeretiColorati.ro  cu confirmare de primire, in termen de 3 zile de la primirea marfii.

Livrarea Standard

Comanda dumneavoastra va fi livrata in termen intre 24 si 48 de ore prin Fan Courier Curier.

PeretiColorati.ro  va depune toate diligentele pentru a respecta termenele de livrare mentionate pe site. Totusi, nu putem fi considerati responsabili de eventuale intarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre un tert sau de catre consumator sau de o cauza imprevizibila si insurmontabila precum cazul de forta majora.

In cazul nereceptionarii coletului in cadrutl termenelor indicate, vom demara o ancheta impreuna cu societatea de curierat si care ar putea sa dureze cateva zile. Pe parcursul acestei perioade, nicio returnare a costurilor nu va putea fi efectuata.

La primirea comenzii, va recomandam sa verificati conformitatea produselor livrate cu cele comandate si sa indicati, daca este cazul, pe documentele de livrare si sub semnatura, orice neregula remarcata.
Va recomandam sa adresati, prin scrisoare recomandata
PeretiColorati.ro sau pe adresa : [email protected] orice defect al produselor observat la data livrarii.

Returnarea produselor va fi acceptata numai in cazul produselor pastrate in forma initiala si reintroduse in ambalajul in care au fost livrate, impreuna cu accesoriile si instructiunile de utilizare. Costurile legate de returnarea produselor sunt acoperite de catre Consumator.

Returnarea produselor

Cu Pereti Colorati.ro beneficiati de 10 zile ferme prevazute de Legea Cosumatorului pentru a ne returna un produs care nu va satisface. In aceasta perioada puteti returna produsul asumand costurile de curierat impreuna cu factura primita.

Vor fi acceptate numai produsele a caror stare nu a fost alterata, si intelegem prin aceasta : starea de origine si in ambalajul in care au fost livrate. Orice produs stricat sau al carui ambalaj original va fi fost deteriorat mai mult decat printr-o simpla deschidere, nu va fi rambursat.

Produsele livrate trebuie sa fie retrimise catre
Pereti Colorati.ro pe costurile si responsabilitatea consumatorului care se obliga de asemenea sa se asigure ca transportarea acestuia(acestora) se va face astfel incat sa nu afecteze starea produsului, in ambalajul original.

In conditiile in care un produs este returnat respectand cele stipulate mai sus, site-ul
www.pereticolorati.ro va returna suma corespunzand produselor comandate exceptand costurile de transport antrenate de catre livrare precum si alte costuri administrative, totul ridicandu-se la suma de 25 RON (cu TVA) in urmatoarele 15 zile de la receptionarea produselor. Nicio returnare a sumelor nu va putea fi facuta daca starea produselor nu este intacta.

Termenele anuntate mai sus incep din momentul receptionarii comenzii. Acest drept de retractare se exerseaza fara penalizari cu exceptia costurilor de transport. Pereti Colorati.ro va face tot posibilul pentru a returna costurile cat mai repede posibil, cu respectul celor mentionate mai sus.

Protectia Datelor cu Caracter Personal

Informatiile pe care ni le comunicati sunt indispensabile pentru tratarea si livrarea comenzilor precum si pentru emiterea facturilor. Absenta acestor informatii poate antrena anularea comenzii dumneavoastra. Prin inscrierea pe site-ul www.pereticolorati.ro va angajati sa ne furnizati informatii corecte si valabile. Comunicarea de informatii false este contrara tuturor conditiilor generale mentionate mai sus precum si conditiilot de utilizare prezente pe site.

Daca ati acceptat, la inscrierea pe site, sa primiti email-uri propunandu-va noutati, exclusivitati si reduceri, aceste email-uri va vor fi trimise intr-o maniera ostril. Puteti oricand sa cereti sa nu mai primiti acest gen de mesaje (email-uri) dans click pe link-ul inserat in partea de jos a fiecaruia dina ceste mail-uri pe care noi sau unul din partenerii ostril vi le vor adresa.